Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Relation of total antiradical activity and total polyphenol content of sweet cherries (Prunus avium L.) and tart cherries (Prunus ceasus L.)
ID
Melicháčová, Silvia
(
Avtor
),
ID
Timoracká, Mária
(
Avtor
),
ID
Bystrická, Judita
(
Avtor
),
ID
Vollmannová, Alena
(
Avtor
),
ID
Čéry, Juraj
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-XK0LIATI
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
phenolics
,
sweet cherries
,
tart cherries
,
antioxidant activities
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 21-28
Številčenje:
Letn. 95, Št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-55854
UDK:
634.2
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
6265209
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1847
Število prenosov:
337
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Povezava med antioksidativno aktivnostjo vseh polifenolov pri češnjah (Prunus avium L.) in višnjah (Prunus cerasus L.)
Ključne besede:
fenoli
,
češnje
,
višnje
,
antioksidativna aktivnost
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj