Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Social exclusion and poverty: The Dutch experience
ID
Dirven, Henk-Jan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr19-20Dirven.PDF
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
Nizozemska
,
socialna izključenost
,
revščina
,
ekonomska neenakost
,
socialna politika
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:
1995
Št. strani:
Str. 151-168
Številčenje:
Let. 11, št. 19/20
PID:
20.500.12556/RUL-5306
UDK:
304
ISSN pri članku:
0352-3608
COBISS.SI-ID:
16670557
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1623
Število prenosov:
335
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
DIRVEN, Henk-Jan, 1995, Social exclusion and poverty: The Dutch experience.
Družboslovne razprave
[na spletu]. 1995. Vol. 11, no. 19/20, p. 151–168. [Dostopano 10 april 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/dr/dr19-20Dirven.PDF
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Družboslovne razprave
Skrajšan naslov:
Družbosl. razpr.
Založnik:
Slovensko sociološko društvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:
0352-3608
COBISS.SI-ID:
7530242
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Navidezno nakupovanje
Odgovorni turizem in globalizacija
Turisti in avtentičnost
Organiziranost turistične dejavnosti
Vpliv globalizacije na internacionalizacijo storitev
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Management v turizmu na Gorenjskem
Management v turizmu na Štajerskem
Management v turizmu - Turistična agencija Kompas
Management v turizmu - razvoj Unior turizma
Motivacijski vidik vrednotenja dela na področju hotelirstva
Nazaj