Podrobno

Kakovost plodov fige (Ficus carica L.) na dveh lokacijah : diplomsko delo
ID Klančar, Urška (Avtor), ID Štampar, Franci (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Veberič, Robert (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (506,45 KB)
MD5: 047EBFBD0475CC1A83CAE0AA3EF045BC
PID: 20.500.12556/rul/c90047f9-ba91-4b6a-9431-bb554284c6f9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, fige, smokve, Ficus carica, sladkorji, organske kisline, fenoli, kakovost, plodovi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Klančar]
Leto izida:2008
Št. strani:XII, 40 f.
PID:20.500.12556/RUL-518 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.37:631.524.6/.8:547.45(043.2)
COBISS.SI-ID:5688953 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2774
Število prenosov:432
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLANČAR, Urška, 2008, Kakovost plodov fige (Ficus carica L.) na dveh lokacijah : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Klančar. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=518
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  2. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  3. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  4. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  5. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  3. Nanokemija in materiali
  4. Industrijska mikrobiologija
  5. Equilibrium limited reactions

Nazaj