Podrobno

Analiza potreb po javnih zelenih površinah kot pomoč pri njihovem urejanju : diplomsko delo
ID Sulič, Klara (Avtor), ID Kučan, Ana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kos, Drago (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (88,39 MB)
MD5: 34423BC71720AB6B08F54A75ADBDDF9B
PID: 20.500.12556/rul/8132721a-045a-4643-9d7f-23fdcb5243bb

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:krajinska arhitektura, mesta, zelene površine, odprti prostor, podoba mesta, zeleni sistem, anketa, Grosuplje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Sulič]
Leto izida:2008
Št. strani:XVI, 129 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-391 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:711.435:712.25(497.4Grosuplje)(043.2)
COBISS.SI-ID:5517945 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2238
Število prenosov:658
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SULIČ, Klara, 2008, Analiza potreb po javnih zelenih površinah kot pomoč pri njihovem urejanju : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Sulič. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=391
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:landscape architecture, towns, Grosuplje, open spaces, green spaces, green system

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  2. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  3. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  4. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  5. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  3. Nanokemija in materiali
  4. Industrijska mikrobiologija
  5. Equilibrium limited reactions

Nazaj