Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Characterisation of volatiles in dried white varieties figs (Ficus carica L.)
ID
Mujić, Ibrahim
(
Avtor
),
ID
Bavcon Kralj, Mojca
(
Avtor
),
ID
Jokić, Stela
(
Avtor
),
ID
Jug, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Šubarić, Drago
(
Avtor
),
ID
Vidović, Senka
(
Avtor
),
ID
Živković, Jelena
(
Avtor
),
ID
Jarni, Kristjan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1007/s13197-012-0740-x
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fige
,
figovec
,
Ficus carica
,
ohranjanje arome
,
sušenje sadja
Vrsta gradiva:
Znanstveno delo
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2014
Št. strani:
Str. 1837-1846
Številčenje:
Vol. 51, no. 9
PID:
20.500.12556/RUL-38060
UDK:
641.48:664.854
ISSN pri članku:
0022-1155
DOI:
10.1007/s13197-012-0740-x
COBISS.SI-ID:
3386534
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2410
Število prenosov:
362
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of food science and technology
Skrajšan naslov:
J. food sci. technol.
Založnik:
Springer Nature, Association of Food Scientists and Technologists
ISSN:
0022-1155
COBISS.SI-ID:
11428886
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj