izpis_h1_title_alt

Characterisation of volatiles in dried white varieties figs (Ficus carica L.)
ID Mujić, Ibrahim (Avtor), ID Bavcon Kralj, Mojca (Avtor), ID Jokić, Stela (Avtor), ID Jug, Tjaša (Avtor), ID Šubarić, Drago (Avtor), ID Vidović, Senka (Avtor), ID Živković, Jelena (Avtor), ID Jarni, Kristjan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1007/s13197-012-0740-x Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fige, figovec, Ficus carica, ohranjanje arome, sušenje sadja
Vrsta gradiva:Znanstveno delo
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 1837-1846
Številčenje:Vol. 51, no. 9
PID:20.500.12556/RUL-38060 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.48:664.854
ISSN pri članku:0022-1155
DOI:10.1007/s13197-012-0740-x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3386534 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2410
Število prenosov:362
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science and technology
Skrajšan naslov:J. food sci. technol.
Založnik:Springer Nature, Association of Food Scientists and Technologists
ISSN:0022-1155
COBISS.SI-ID:11428886 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj