Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID
Požrl, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Hofer, Andrej
(
Pripovedovalec
),
ID
Dacinger, Renata
(
Urednik
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekovski izdelki
,
kruh
,
obstojnost živil
,
mikrovalovi
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
3.11 - Radijski ali TV dogodek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Leto izida:
2012
PID:
20.500.12556/RUL-37074
UDK:
664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:
4198264
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2229
Število prenosov:
297
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj