izpis_h1_title_alt

Fruit and vegetable phytochemicals : chemistry, nutritional value, and stability
ID Rosa, Laura A. de la (Urednik), ID Alvarez-Parrilla, Emilio (Urednik), ID González-Aguilar, Gustavo A. (Urednik)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=018943155&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadje, zelenjava, prehranska vrednost, fenolne spojine, polifenoli, flavonoidi, karotenoidi, ekstrakcija, prehranske vlaknine, antioksidativna aktivnost, zdravje, poobiralne spremembe, kvar sadja, kvar zelenjave
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ames (Iowa)
Založnik:Wiley-Blackwell
Leto izida:2010
Št. strani:XI, 367 str.
PID:20.500.12556/RUL-37034 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:634.1/.7:635.1/.8:613.2
ISBN:978-0-8138-0320-3
COBISS.SI-ID:3838328 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2636
Število prenosov:352
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj