Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fruit and vegetable phytochemicals : chemistry, nutritional value, and stability
ID
Rosa, Laura A. de la
(
Urednik
),
ID
Alvarez-Parrilla, Emilio
(
Urednik
),
ID
González-Aguilar, Gustavo A.
(
Urednik
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=018943155&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
sadje
,
zelenjava
,
prehranska vrednost
,
fenolne spojine
,
polifenoli
,
flavonoidi
,
karotenoidi
,
ekstrakcija
,
prehranske vlaknine
,
antioksidativna aktivnost
,
zdravje
,
poobiralne spremembe
,
kvar sadja
,
kvar zelenjave
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ames (Iowa)
Založnik:
Wiley-Blackwell
Leto izida:
2010
Št. strani:
XI, 367 str.
PID:
20.500.12556/RUL-37034
UDK:
641.1:634.1/.7:635.1/.8:613.2
ISBN:
978-0-8138-0320-3
COBISS.SI-ID:
3838328
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2636
Število prenosov:
352
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj