Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Advantages and disadvantages of UV-B radiations on Grapevine (Vitis sp.)
ID
Jug, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Rusjan, Denis
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.9755/ejfa.v24i6.14676
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
vinska trta
,
vitis vinifera
,
klimatske spremembe
,
kakovost
,
grozdje
,
UV sevanje
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 576-585
Številčenje:
Vol. 24, no. 6
PID:
20.500.12556/RUL-36861
UDK:
634.8+663.2
ISSN pri članku:
2079-052X
COBISS.SI-ID:
7277945
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1947
Število prenosov:
251
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Emirates journal of food and agriculture
Skrajšan naslov:
Emir. j. food agric.
Založnik:
Faculty of Food and Agriculture, United Arab Emirates University
ISSN:
2079-052X
COBISS.SI-ID:
517921305
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj