izpis_h1_title_alt

Carotenoid and chlorophyll composition of commonly consumed leafy vegetables in Mediterranean countries
ID Žnidarčič, Dragan (Avtor), ID Ban, Dean (Avtor), ID Šircelj, Helena (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.05.097 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:listnata zelenjava, vrtnine, zelenjadnice, karoteni, ksantofili, pigmenti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1164-1168
Številčenje:Vol. 129, Issue 3
PID:20.500.12556/RUL-36324 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2011.05.097 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6678649 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1618
Število prenosov:392
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj