izpis_h1_title_alt

Characterisation of selected hazelnut cultivars: phenology, growing and yielding capacity, market quality and nutraceutical value
ID Solar, Anita (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4300 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, leska, lešnik, hranilna vrednost, pridelek, fenoli, fenolne spojine, sorte, fenologija, fruit growing, corrylus avellana, cultivars, vegetative growth, phenols, phenolic compounds, nutraceutical values
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1205-1212
Številčenje:Vol. 91, Issue 7
PID:20.500.12556/RUL-36319 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.4300 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6587513 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1436
Število prenosov:360
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj