Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Comparative study of primary and secondary metabolites in 11 cultivars of persimmon fruit (Diospyros kaki L.)
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Jurhar Grabnar, Jana
(
Avtor
),
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Schmitzer, Valentina
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.06.044
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
kemična sestava
,
karotenoidi
,
kaki
,
organske kisline
,
fenoli
,
antioksidanti
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 477-483
Številčenje:
Vol. 119, No. 2
PID:
20.500.12556/RUL-36253
UDK:
543
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2009.06.044
COBISS.SI-ID:
6031737
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2458
Število prenosov:
374
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
persimmon
,
organic acids
,
sugars
,
phenolic compounds
,
carotenoids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj