Podrobno

Biokemijske lastnosti talno in hidroponsko vzgojene solate : diplomsko delo
ID Mlakar, Mirjam (Avtor), ID Dolenc Koce, Jasna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žnidarčič, Dragan (Komentor), ID Strgar, Jelka (Član komisije za zagovor), ID Germ, Mateja (Član komisije za zagovor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/2137/1/MlakarMirjam.pdf Povezava se odpre v novem oknu
.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,64 MB)
MD5: AC128782C464F320C1A9F870D39A1818

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vzgojena solata, hidroponsko gojenje, zelena solata
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Mlakar]
Leto izida:2014
Št. strani:VIII, 94 str., [6] str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-29111 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.1:635.52(043.2)
COBISS.SI-ID:10056521 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1760
Število prenosov:345
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MLAKAR, Mirjam, 2014, Biokemijske lastnosti talno in hidroponsko vzgojene solate : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Mlakar. [Dostopano 2 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=29111
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Direktni pristop pri pouku matematike
  2. Osvajanje osnovnih matematičnih pojmov s konceptom Montessori pedagogike
  3. Paradigmatični in narativni pristop pri poučevanju matematike
  4. Reprezentiranje matematičnih pojmov pri pouku matematike na razredni stopnji
  5. Kriteriji primernosti virtualnih pripomočkov za učenje začetne algebre
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Hidroponska greda v obliki piramide, kot del vodnega motiva v vrtu
  2. Ekološka pridelava semena solate sorte "Posavka" na posestvu BC Naklo
  3. Vpliv lastnosti tal na dimenzije voziščnih konstrukcij
  4. Uporaba sredstev za izboljšanje tal in krepitev rastlin v pridelovanju solate
  5. Toplotne razmere pri talnem ogrevanju

Nazaj