Podrobno

Sušilne karakteristike beljave, jedrovine in mokrovine pri jelovini : diplomsko delo (univerzitetni študij)
ID Kogovšek, Miha (Avtor), ID Gorišek, Željko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Oven, Primož (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (849,45 KB)
MD5: 2B73068FA1B003185B73AACAF1C2C1D5
PID: 20.500.12556/rul/411569d5-97ce-44bb-a74e-02e570dc7c60

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sušenje lesa, permeabilnost, difuzivnost, beljava, jedrovina, mokro srce, jelka (Abies alba Mill.)
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kogovšek]
Leto izida:2007
Št. strani:IX, 57 f., [7 f. pril.]
PID:20.500.12556/RUL-217 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:630*812.23
COBISS.SI-ID:1516681 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2224
Število prenosov:363
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOGOVŠEK, Miha, 2007, Sušilne karakteristike beljave, jedrovine in mokrovine pri jelovini : diplomsko delo (univerzitetni študij) [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Kogovšek. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=217
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Drying characteristics of sapwood, heartwood and wet wood in silver fir : graduation thesis (university studies)
Ključne besede:wood drying, permeability, diffusion, sapwood, heartwood, wet wood, silver fir (Abies alba Mill.)

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  2. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  3. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  4. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  5. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  3. Nanokemija in materiali
  4. Industrijska mikrobiologija
  5. Equilibrium limited reactions

Nazaj