Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Effect of tannins and drying methods on in vitro dry matter and crude protein degradability and digestibility of soybean meal for ruminants
ID
Valcl, Nejc
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Avtor
)
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
https://www.nature.com/articles/s41598-025-14678-6#citeas
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
in vitro
,
degradability
,
in vitro digestibility
,
protein
,
ruminants
,
tannins
Vrsta gradiva:
Članek v reviji
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:
Objavljeno
Različica publikacije:
Objavljena publikacija
Datum objave:
05.08.2025
Leto izida:
2025
Št. strani:
9 str.
Številčenje:
[Vol.] 15, article no. ǂ28612
PID:
20.500.12556/RUL-171114
UDK:
636.084/.087
ISSN pri članku:
2045-2322
DOI:
10.1038/s41598-025-14678-6
COBISS.SI-ID:
244953859
Datum objave v RUL:
06.08.2025
Število ogledov:
163
Število prenosov:
38
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Scientific reports
Skrajšan naslov:
Sci. rep.
Založnik:
Nature Publishing Group
ISSN:
2045-2322
COBISS.SI-ID:
18727432
Licence
Licenca:
CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:
Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
in vitro razgradljivost
,
in vitro prebavljivost
,
beljakovine
,
prežvekovalci
,
tanini
Projekti
Financer:
ARIS - Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:
P4-0097-2019
Naslov:
Prehrana in mikrobna ekologija prebavil
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj