Podrobno

Analiza ureditve uvajanja novih zdravstvenih programov v zdravstveno košarico in priporočila za področje obravnave ustnoobrazne bolečine in dentalno spalnih motenj
ID Drenovec, Tadeja (Avtor), ID Došenović Bonča, Petra (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rener-Sitar, Ksenija (Komentor), ID Hočevar, Marko (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,18 MB)
MD5: 9ACEB272DC2C7D0E60A8DEDD3988126E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, zdravstvo, programi, spremembe, poslovni proces, primeri, storitve, vrednotenje
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:T. Drenovec
Leto izida:2024
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (IV, 63, 31 str.)
PID:20.500.12556/RUL-167215 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614
COBISS.SI-ID:220546819 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.02.2025
Število ogledov:108
Število prenosov:14
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
DRENOVEC, Tadeja, 2024, Analiza ureditve uvajanja novih zdravstvenih programov v zdravstveno košarico in priporočila za področje obravnave ustnoobrazne bolečine in dentalno spalnih motenj [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : T. Drenovec. [Dostopano 11 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=167215
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:An analysis of the regulation on including new health programmes in the health benefit basket and recommendations for the management of oral and maxillofacial pain and dental sleep disorders
Ključne besede:Slovenia, health services, programmes, changes, business process, cases, services, valuation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv obogatitve individualnih žičnih kletk na obnašanje kokoši nesnic
  2. Strategija razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc
  3. Vpliv različnih sistemov uhlevitve kokoši nesnic na njihovo počutje, prirejo in kakovost jajc
  4. Vpliv krmnih dodatkov 'ovocrack' in 'ovotan' na proizvodne lastnosti kokoši nesnic in kakovost jajc v zadnjem obdobju nesnosti
  5. Prireja in kakovost jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Motiviranost za izobraževanje zaposlenih v javno zdravstvenem zavodu
  2. Remont stiskalnice
  3. OCENJEVANJE KAKOVOSTI JAJC GLEDE NA SISTEM REJE
  4. Vpliv zadovoljstva zaposlenih na kakovost in poslovno odličnost
  5. Vpliv urejenosti okolja na stopnjo strahu pred viktimizacijo v goriški regiji

Nazaj