Podrobno

[Re] learning to count everything
ID Kljun, Maša (Avtor), ID Teršek, Matija (Avtor), ID Vreš, Domen (Avtor)

URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite http://rescience.github.io/bibliography/Kljun_2022.html Povezava se odpre v novem oknu
.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,62 MB)
MD5: 3A64E464C0AFD3815518EB9AAB740AFA

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:few-shot learning, few-shot counting, CNN, counting data set
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.03 - Drugi znanstveni članki
Organizacija:FRI - Fakulteta za računalništvo in informatiko
Status publikacije:Objavljeno
Različica publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2022
Št. strani:15 str.
Številčenje:Vol. 8, iss. 2, art. 39
PID:20.500.12556/RUL-163944 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:004.8
ISSN pri članku:2430-3658
DOI:10.5281/zenodo.6574703 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:211347459 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.10.2024
Število ogledov:181
Število prenosov:72
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLJUN, Maša, TERŠEK, Matija in VREŠ, Domen, 2022, [Re] learning to count everything. The Rescience journal [na spletu]. 2022. Vol. 8, no. 2,  39. [Dostopano 21 april 2025]. DOI 10.5281/zenodo.6574703. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=163944
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:The Rescience journal
Založnik:The ReScience journal
ISSN:2430-3658
COBISS.SI-ID:525809177 Povezava se odpre v novem oknu

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:učenje s primeri, štetje s primeri, konvolucijska nevronska mreža, podatkovna množica za štetje

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv dodatka ksantohumola na zmanjšanje tvorbe produktov Maillardove reakcije v sekljancih
  2. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  3. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  4. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
  5. Vpliv dodatka biološko aktivnih učinkovin ekstraktov brina, bora in rožmarina na preprečevanje tvorbe HCA
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Izolacija antioksidantov iz jagod črnega bezga (Sambucus nigra)
  2. Transportno hlajenje v podjetju Hočevar Agro, d. o. o.
  3. Ekstrakcija in analiza biološko aktivnih spojin iz ovsa
  4. Biološka aktivnost konvencionalnih ekstraktov cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum)
  5. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo

Nazaj