Podrobno

Nadgradnja geografskega informacijskega sistema : diplomsko delo na visokošolskem strokovnem študiju
ID Železnik, Tomaž (Avtor), ID Rupnik, Rok (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,57 MB)
MD5: D262D7D0DE93018C915E71C73D89DE67

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:geografski informacijski sistem, občine, stavbna zemljišča, računalništvo, visokošolski strokovni študij, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FRI - Fakulteta za računalništvo in informatiko
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:T. Železnik
Leto izida:2012
Št. strani:42 str.
PID:20.500.12556/RUL-157477 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:004.9(043.2)
COBISS.SI-ID:9616724 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.05.2024
Število ogledov:467
Število prenosov:65
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽELEZNIK, Tomaž, 2012, Nadgradnja geografskega informacijskega sistema : diplomsko delo na visokošolskem strokovnem študiju [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Železnik. [Dostopano 4 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=157477
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The upgrade of geographic information system
Ključne besede:geographic information system, municipalities, building lots, computer science, diploma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Protimikrobna aktivnost izbranih rastlinskih izvlečkov, eteričnih olj in odpadnih materialov po destilaciji olj
  2. Protimikrobno delovanje izvlečkov listja in grozdnih kožic vinske trte (Vitis vinifera L.) na patogene bakterije živil
  3. Protimikrobna aktivnost etanolnih izvlečkov navadne (Urtica dioica) in mrtve koprive (Lamium sp.)
  4. Protimikrobna učinkovitost izvlečkov rastlin Ecballium elaterium in Cucurbita pepo
  5. Protimikrobno delovanje etanolnih ekstraktov propolisa
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  2. Microorganisms with claimed probiotic properties: an overview of recent literature
  3. Seznanjenost mladostnikov z mlečnokislinskimi bakterijami
  4. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  5. Izolacija kefirana iz kefirja

Nazaj