Podrobno

Analiza družbeno odgovornega poročanja izbranih bank v Evropski uniji : magistrsko delo
ID Orter, Vanja (Avtor), ID Košak, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/orter4702-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:EU, bančništvo, banke, poročila, trajnostni razvoj, družbena odgovornost, regulacija, raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Orter]
Leto izida:2022
Št. strani:IV, 64 str.
PID:20.500.12556/RUL-143017 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:502.131.1
COBISS.SI-ID:122288899 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.02.2023
Število ogledov:775
Število prenosov:86
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ORTER, Vanja, 2022, Analiza družbeno odgovornega poročanja izbranih bank v Evropski uniji : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : V. Orter. [Dostopano 21 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/orter4702-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:An analysis of socially responsible reporting of selected banks in the European Union
Ključne besede:EU, banking, banks, reports, sustainable development, social responsibility, regulation, research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv dodatka ksantohumola na zmanjšanje tvorbe produktov Maillardove reakcije v sekljancih
  2. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  3. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  4. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
  5. Vpliv dodatka biološko aktivnih učinkovin ekstraktov brina, bora in rožmarina na preprečevanje tvorbe HCA
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Izolacija antioksidantov iz jagod črnega bezga (Sambucus nigra)
  2. Transportno hlajenje v podjetju Hočevar Agro, d. o. o.
  3. Ekstrakcija in analiza biološko aktivnih spojin iz ovsa
  4. Biološka aktivnost konvencionalnih ekstraktov cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum)
  5. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo

Nazaj