Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih sevov kvasovk in encimskega preparata na kakovost vina maraština : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Teskera, Ana
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,01 MB)
MD5: A9682F109F0988F28A17D9297CD9EFC5
PID:
20.500.12556/rul/f348d666-a366-4ec9-87da-b140db45b004
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
hrvaški kultivar
,
maraština
,
rukatac
,
encimi
,
maceracija
,
kvasovke
,
starterske kulture
,
sestava vina
,
fizikalno kemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Teskera]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XII, 55 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1422
UDK:
663.221+663.252:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4089720
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1764
Število prenosov:
285
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
uality assesment of the influence of different yeast strains and the use of an enzymatic preparation on the maraština wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
Croatian native cultivar
,
maraština
,
rukatac
,
enzymes
,
maceration
,
yeasts
,
starter cultures
,
wine composition
,
physico-chemical properties
,
sensory characteristics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj