izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih sevov kvasovk in encimskega preparata na kakovost vina maraština : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Teskera, Ana (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
MD5: A9682F109F0988F28A17D9297CD9EFC5
PID: 20.500.12556/rul/f348d666-a366-4ec9-87da-b140db45b004

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, hrvaški kultivar, maraština, rukatac, encimi, maceracija, kvasovke, starterske kulture, sestava vina, fizikalno kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Teskera]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 55 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1422 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221+663.252:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4089720 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1764
Število prenosov:285
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:uality assesment of the influence of different yeast strains and the use of an enzymatic preparation on the maraština wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, Croatian native cultivar, maraština, rukatac, enzymes, maceration, yeasts, starter cultures, wine composition, physico-chemical properties, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj