izpis_h1_title_alt

Vpliv sevov kvasovk in fermentacijske temperature na aromatične značilnosti mladih vin sorte sauvignon : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Smolnikar, Jernej (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor), ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,31 MB)
MD5: 22186F2E1F5BC25E78530E7A1F33DEF5
PID: 20.500.12556/rul/7efa06f3-23c0-4900-84ae-2c6bc958f183

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti, aromatične spojine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Smolnikar]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 76 f., [11] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1417 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252/.253:582.282.3:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4079480 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1926
Število prenosov:476
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of yeast strains and fermentation temperature on aromatic characteristics of young wines Sauvignon : graduation thesis, university studies
Ključne besede:Sauvignon, musts, young wines, starter cultures, wine yeasts, alcoholic fermentation, physicochemical properties, chemical composition, sensory properties, aromatic compounds

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj