Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Borovšak, Katarina
(
Avtor
),
ID
Kuhar, Aleš
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,19 MB)
MD5: 964E7D18A0093F472E0E86832F6642E6
PID:
20.500.12556/rul/344741d0-95d2-416e-811a-345aa0e1ea82
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska industrija
,
razvoj novih izdelkov
,
sladice
,
desertni prelivi
,
teranov preliv
,
raziskave tržišča
,
fokusne skupine
,
senzorično testiranje
,
testi preferenc
,
hedonski test
,
potrošniki
,
sprejemljivost pri potrošnikih
,
optimizacija prototipa
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Borovšak]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 58 f., [11] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1388
UDK:
339.13:338.439.5:664.144/.149:543.92
COBISS.SI-ID:
3947640
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2547
Število prenosov:
461
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of new food product prototype with sensory testing : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food industry
,
new product development
,
desserts
,
dessert toppings
,
teran topping
,
market research
,
focus groups
,
sensory testing
,
preference tests
,
hedonic test
,
consumers
,
consumers acceptance test
,
prototype optimization
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj