Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Tušar, Tina
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,15 MB)
MD5: 4D11ACA05A5C2BE79526BB4443866D14
PID:
20.500.12556/rul/84564dcb-7cad-4227-8b3f-93dac1d38893
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
nadzor nad živili
,
higiena živil
,
higiena živilskih obratov
,
klavnice
,
piščančje meso
,
kritične kontrolne točke
,
HACCP
,
razkužila
,
čistilna sredstva
,
Campylobacter spp.
,
Listeria monocytogenes
,
Salmonella spp.
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Tušar]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XII, 73 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1385
UDK:
614.3+614.97:637.54:579.67
COBISS.SI-ID:
3942520
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2387
Število prenosov:
456
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Critical control points in poultry slaughterhouse and packaging room : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food control
,
food hygiene
,
processing plants hygiene
,
slaughterhouses
,
poultry meat
,
critical control points
,
HACCP
,
disinfectants
,
cleaning agents
,
Campylobacter spp.
,
Listeria monocytogenes
,
Salmonella spp.
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj