Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnine : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Uhan, Vanja
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Marinšek, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,54 MB)
MD5: 36295421516E86581063D7BE12797507
PID:
20.500.12556/rul/38b96940-32d5-4a1d-9cff-c1a320cc34b9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
nadzor nad živili
,
kritične kontrolne točke
,
HACCP
,
higiena živil
,
perutninsko meso
,
klavnice
,
patogeni mikroorganizmi
,
Campylobacter
,
Salmonella
,
Listeria monocytogenes
,
Hygram
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[V. Uhan]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 64 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1374
UDK:
614.3+614.97:637.54:658.562
COBISS.SI-ID:
3920760
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2172
Število prenosov:
435
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Determination of critical control points for microbiological risk analysis in the poultry slaughterhouse : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food control
,
critical control points
,
HACCP
,
food hygiene
,
poultry meat
,
slaughterhouse
,
pathogens
,
Campylobacter
,
Salmonella
,
Listeria monocytogenes
,
Hygram
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj