izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnine : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Uhan, Vanja (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Marinšek, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,54 MB)
MD5: 36295421516E86581063D7BE12797507
PID: 20.500.12556/rul/38b96940-32d5-4a1d-9cff-c1a320cc34b9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Uhan]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 64 f.
PID:20.500.12556/RUL-1374 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.3+614.97:637.54:658.562
COBISS.SI-ID:3920760 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1865
Število prenosov:407
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of critical control points for microbiological risk analysis in the poultry slaughterhouse : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food control, critical control points, HACCP, food hygiene, poultry meat, slaughterhouse, pathogens, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj