Podrobno

Umetna inteligenca kot pomoč srednjemu managementu v hotelirstvu : magistrsko delo
ID Žitnik, Bianca (Avtor), ID Čater, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/zitnik4537-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:turizem, hotelirstvo, informatika, umetna inteligenca, organizacija, management, raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Žitnik]
Leto izida:2022
Št. strani:IV, 63, 22 str.
PID:20.500.12556/RUL-136826 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:005
COBISS.SI-ID:99253763 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:19.06.2022
Število ogledov:1195
Število prenosov:162
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽITNIK, Bianca, 2022, Umetna inteligenca kot pomoč srednjemu managementu v hotelirstvu : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : B. Žitnik. [Dostopano 4 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/zitnik4537-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Artificial intelligence as support for middle management in the hotel industry
Ključne besede:tourism, hotel industry, informatics, artificial intelligence, organization, management, research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv zmanjševanja žleznega tkiva na silo in debelino dojke pri mamografskem slikanju
  2. Vpliv samokompresije na žlezno dozo in debelino dojke v mamografski diagnostiki
  3. Vpliv dodatnega usposabljanja radioloških inženirjev na prejeto povprečno žlezno dozo
  4. Tomosinteza - tehnologija izboljšanja odkrivanja na področju raka dojk
  5. Vrednosti povprečnih žleznih doz v presejalnem programu Dora in primerjava z vrednostmi povprečnih žleznih doz v tujih presejalnih programih
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Analiza metod za zagotavljanje kakovosti poslovnih procesov
  2. Uporaba metod za zagotavljanje kakovosti v procesu nadzora izdelave rotorja za hlajenje žarometov
  3. Zagotavljanje kakovosti dela v medicinskih laboratorijih
  4. Vloga kontrolnih kart kakovosti v sistemu TQM
  5. Sistem vodenja kakovosti z metodami zagotavljanja kakovosti

Nazaj