Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Preliminarna analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji
ID
Korošec, Mojca
(
Avtor
),
ID
Maček, Katarina
(
Avtor
),
ID
Orehar, Anja
(
Avtor
),
ID
Pogorevc, Teja
(
Avtor
),
ID
Bleiweis, Ajda
(
Avtor
),
ID
Rac, Ilona
(
Avtor
),
ID
Ramuš, Jana
(
Avtor
),
ID
Lončarek, Barbara
(
Avtor
),
ID
Juvančič, Luka
(
Avtor
),
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Avtor
),
ID
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,82 MB)
MD5: 77612430B18790545816F090B3CDD098
URL - Izvorni URL, za dostop obiščite
https://www.bf.uni-lj.si/sl/organiziranost/zivilstvo/raziskave/raziskovalni-projekti/2021030217220822/hrana-ni-odpadek:-preprecevanje,-zmanjsevanje-in-uporaba-odpadne-h
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
odpadna hrana
,
zavržena hrana
,
Slovenija
Vrsta gradiva:
Strokovno delo
Tipologija:
2.13 - Elaborat, predštudija, študija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2021
Št. strani:
1 spletni vir (1 datoteka PDF (112 str.))
PID:
20.500.12556/RUL-135475
UDK:
628.4.032:641.1
COBISS.SI-ID:
100997635
Datum objave v RUL:
16.03.2022
Število ogledov:
858
Število prenosov:
158
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj