izpis_h1_title_alt

Vpliv katehinov na delovanje enterotoksinov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Benedik, Evgen (Avtor), ID Poklar Ulrih, Nataša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Skrt, Mihaela (Komentor), ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,69 MB)
MD5: 69375FCAB028F240E508906CA8B785C4
PID: 20.500.12556/rul/72891bf5-f65f-4e45-8cd7-8852b8504517

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:enterotoksini, inaktivacija toksinov, proteini, denaturacija proteinov, stafilokokni enterotoksin B, SEB, goveji serumski albumin, BSA, polifenoli, katehini, hidroksicimetne kisline, flavonoidi, kavna kislina, p-kumarna kislina, rožmarinska kislina, epikatehin galat, epigalokatehin galat, epigalokatehin, kvercetin, kampferol, kampferol-3-glukozid, naringenin, UV-VIS spektrofotometrija, fluorimetrija, molekulsko modeliranje, docking, vgnezdenje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Benedik]
Leto izida:2010
Št. strani:XV, 121 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1346 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.322:547.56:615.9:543.726
COBISS.SI-ID:3805816 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2157
Število prenosov:476
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of catechins on enterotoxins : graduation thesis, university studies
Ključne besede:enterotoxins, inactivation of toxins, proteins, protein denaturation, staphylococcal enterotoxin B, SEB, bovine serum albumin, BSA, polyphenols, catechins, hydroxycinnamic acids, flavonoids, caffeic acid, p-coumaric acid, rosemary acid, epicatechin gallate, epigallocatechin gallate, epigallocatechin, quercetin, kaempferol, kaempferol-3-glucoside, naringenin, spectrometry, UV-VIS spectrophotometry, fluorometry, molecular modeling, docking

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj