Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Protimikrobno delovanje enostavnih fenolnih spojin ter ekstraktov rožmarina in žajblja na različne vrste bakterij : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Krznar, Darja
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(624,23 KB)
MD5: AA6DBB5A27A17BEB7C1109BF5C1064C1
PID:
20.500.12556/rul/bb6e0dfd-9570-4649-b88b-c47d174d4c4e
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
protimikrobne snovi
,
rastlinski ekstrakti
,
ekstrakt rožmarina
,
ekstrakt žajblja
,
epigalokatehin galat
,
galna kislina
,
klorogenska kislina
,
metode razredčevanja
,
minimalna inhibitorna koncentracija
,
razdeto meso
,
odpornost bakterij
,
Staphylococcus aureus
,
Escherichia coli
,
Salmonella enteritidis
,
Salmonella typhimurium
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Krznar]
Leto izida:
2010
Št. strani:
XI, 70 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1334-d545e5b7-80a9-dfac-dfad-ac5c359942d5
UDK:
579.24+579.26:547.56
COBISS.SI-ID:
3774328
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2841
Število prenosov:
395
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antimicrobial activity of simple phenolic compunds and extracts of rosemary and sage against different bacteria : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
antimicrobial compounds
,
plant extracts
,
rosemary extract
,
sage extract
,
epigallocatechin gallate
,
gallic acid
,
chlorogenic acid
,
dilution methods
,
minimal inhibitory concentration
,
minced meat
,
bacterial resistance
,
Staphylococcus aureus
,
Escherichia coli
,
Salmonella enteritidis
,
Salmonella typhimurium
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj