izpis_h1_title_alt

Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Potočnik, Lidija (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,06 MB)
MD5: 0B9493000C0748BFFD5F33C8097EE11F
PID: 20.500.12556/rul/b17ffcd8-d5fe-4c8b-afbb-89cde00919c9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, vrste medu, akacijev med, cvetlični med, lipov med, kostanjev med, gozdni med, vsebnost vode, električna prevodnost, specifični kot zasuka, prolin, skupne beljakovine
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Potočnik]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-1321 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:638.165
COBISS.SI-ID:3733112 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1724
Število prenosov:357
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of the type and harvest year of honey on the protein and proline content, and some physical parameters : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honeys, honey types, acacia honey, floral honey, lime honey, chestnut honeys, forest honey, water content, electrical conductivity, specific rotation, proline, total proteins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj