Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv razmer zorenja na kemijsko sestavo stekleničenih belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Rihtaršič, Matjaž
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(367,89 KB)
MD5: E56E1FDED2FD8BA823EBE1469138249E
PID:
20.500.12556/rul/5fdd3e32-8d17-481e-8f91-25a74afc477d
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
malvazija
,
chardonnay
,
laški rizling
,
zorenje vina
,
stres
,
razmere skladiščenja
,
kemijska sestava vina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Rihtaršič]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 46 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1318
UDK:
663.221:663.256:663.253
COBISS.SI-ID:
3680120
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1742
Število prenosov:
368
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of maturation conditions on chemical composition of bottled white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
Malvasia
,
Chardonnay
,
Welsh Riesling
,
wine maturation
,
stress
,
storage conditions
,
chemical composition of wine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj