izpis_h1_title_alt

Vpliv razmer zorenja na kemijsko sestavo stekleničenih belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rihtaršič, Matjaž (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (367,89 KB)
MD5: E56E1FDED2FD8BA823EBE1469138249E
PID: 20.500.12556/rul/5fdd3e32-8d17-481e-8f91-25a74afc477d

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, malvazija, chardonnay, laški rizling, zorenje vina, stres, razmere skladiščenja, kemijska sestava vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Rihtaršič]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 46 f.
PID:20.500.12556/RUL-1318 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.256:663.253
COBISS.SI-ID:3680120 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1523
Število prenosov:356
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of maturation conditions on chemical composition of bottled white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, Malvasia, Chardonnay, Welsh Riesling, wine maturation, stress, storage conditions, chemical composition of wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj