izpis_h1_title_alt

Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodami : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Bat, Karmen (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Ogrinc, Nives (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,13 MB)
MD5: 3F0B9AE11B35B6149C7CD06874C18F06
PID: 20.500.12556/rul/01e72614-0f54-4403-a784-25f40329ce61

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadni sokovi, sadni nektarji, pomarančni sok, jabolčni sok, grenivkin sok, ananasov sok, jabolčni nektar, grenivkin nektar, vsebnost sladkorjev, potvorbe, avtentičnost sokov, izotopi, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava kisika, pulpa, sladkorji, etanol, voda, HPLC, IRMS, SNIF-NMR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Bat]
Leto izida:2008
Št. strani:XII, 87 f.
PID:20.500.12556/RUL-1269 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.061:663.81
COBISS.SI-ID:3494264 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2121
Število prenosov:364
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of Slovenian and Cypriot fruit juices with different methods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fruit juices, fruit nectars, orange juice, apple juice, grapefruit juice, pineapple juice, apple nectar, grapefruit nectar, adulteration, authenticity, juice isotopes, isotopic composition of carbon, isotopic composition of oxygen, pulp, sugar, ethanol, water, HPLC, IRMS, SNIF-NMR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj