izpis_h1_title_alt

Spremembe vsebnosti antioksidantov v pakiranem, sveže narezanem zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Ručman, Barbara (Avtor), ID Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Plestenjak, Andrej (Komentor), ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,56 MB)
MD5: DF69ED271F37F7C6F3D837FDD45A8838
PID: 20.500.12556/rul/084fd68c-5682-405f-a0bb-cbb677ab504a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, pakiranje zelja, narezano zelje, embalažni materiali, modificirana atmosfera, L-askorbinska kislina, skupna L-askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, glutation, antioksidativna aktivnost, radikal DPPH, Folin-Ciocalteau reagent
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Ručman]
Leto izida:2008
Št. strani:XII, 65 f.
PID:20.500.12556/RUL-1260 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.035.037:635.34:621.798:577.164.2
COBISS.SI-ID:3465848 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1650
Število prenosov:370
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The changes in the antioxidant content of the freshly packed sliced cabbage : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cabbage, storage of vegetables, shredded cabbage, packaging materials, controlled atmosphere packaging, L-ascorbic acid, total L-ascorbic acid, dehydroascorbic acid, glutathione, antioxidant activity, radical DPPH, Folin-Ciocalteau reagent

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj