izpis_h1_title_alt

Preživetje probiotičnih bakterij med fermentacijo in skladiščenjem fermentiranega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Zajc, Aleksandra (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Bogovič Matijašić, Bojana (Komentor), ID Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (805,79 KB)
MD5: 64E1FACBDFC3D1A06F161AA31F0FDFAB
PID: 20.500.12556/rul/117119a8-d902-45cb-91b3-21af9de57b21

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:probiotične bakterije, probiotični fermentirani mlečni izdelki, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, rast probiotičnih bakterij med fermentacijo, preživetje probiotičnih bakterij med skladiščenjem, klasična kultivacijska tehnika, molekularne metode, PCR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Zajc]
Leto izida:2008
Št. strani:XI, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-1252 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.146.1+637.146.3:579.24:577.2.08
COBISS.SI-ID:3461752 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1877
Število prenosov:460
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Survival of probiotic bacteria during fermentation and storage of fermented milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:probiotic bacteria, probiotic fermented dairy products, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, growth of probiotic bacteria during fermentation, survival of probiotic bacteria during storage, classical cultivation technique, molecular method, PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj