izpis_h1_title_alt

Vpliv vrste in koncentracije taninov na obseg in hitrost in vitro fermentacije škroba in celuloze v inokulumu pripravljenem iz vampnega soka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Sivka, Urška (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (866,72 KB)
MD5: DCF585D4D93BA4B372CE78E92E250511

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana živali, tanini, taninski izvečki, celuloza, škrob, fermentacija, vamp, produkcija plina, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Sivka]
Leto izida:2005
Št. strani:XII, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-123999 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:1777288 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:744
Število prenosov:74
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of different tannin extracts and concentrations on extent and rate of in vitro fermentation of starch and cellulose in rumen liquor : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj