Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv vrste in koncentracije taninov na obseg in hitrost in vitro fermentacije škroba in celuloze v inokulumu pripravljenem iz vampnega soka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Sivka, Urška
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Salobir, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(866,72 KB)
MD5: DCF585D4D93BA4B372CE78E92E250511
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana živali
,
tanini
,
taninski izvečki
,
celuloza
,
škrob
,
fermentacija
,
vamp
,
produkcija plina
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Sivka]
Leto izida:
2005
Št. strani:
XII, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123999
UDK:
636.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
1777288
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1109
Število prenosov:
91
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of different tannin extracts and concentrations on extent and rate of in vitro fermentation of starch and cellulose in rumen liquor : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj