Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Novak, Rok
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,15 MB)
MD5: 5D1FD8789B6DF3C80EF209D97F968717
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ovce
,
siri
,
kraški ovčji sir
,
sestava
,
maščobne kisline
,
CLA
,
sezona
,
paša
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[R. Novak]
Leto izida:
2006
Št. strani:
X, 66 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123908
UDK:
636.3:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
1845128
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1139
Število prenosov:
82
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fatty acid profile of Karst ewe's cheese : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj