izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava kraškega ovčjega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Novak, Rok (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Perko, Bogdan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,15 MB)
MD5: 5D1FD8789B6DF3C80EF209D97F968717

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ovce, siri, kraški ovčji sir, sestava, maščobne kisline, CLA, sezona, paša, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Novak]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-123908 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.3:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:1845128 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1139
Število prenosov:82
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acid profile of Karst ewe's cheese : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj