Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava senzorične ocene jogurtov trgovinske in proizvajalčeve blagovne znamke : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Klemenčič Burnik, Marjeta
(
Avtor
),
ID
Pohar, Jurij
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rogelj, Irena
(
Komentor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(549,65 KB)
MD5: 8BD86911C9950618BFAE8A510A7519D3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
jogurti
,
blagovne znamke
,
senzorične ocene
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Klemenčič Burnik]
Leto izida:
2012
Št. strani:
VIII, 27 f., 3 f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123812
UDK:
637.1(043.2)=163.6
COBISS.SI-ID:
3088776
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
788
Število prenosov:
77
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Organoleptic evaluation of yogurts of a national and private brands : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj