Podrobno

Vsebnost soli v poltrdih sirih : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Sulič, Ina (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (745,03 KB)
MD5: 0B471F255F675E5D396E049B185FBD2C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, poltrdi siri, sol, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Sulič]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 44 f.
PID:20.500.12556/RUL-123660 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:2568328 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1866
Število prenosov:92
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SULIČ, Ina, 2009, Vsebnost soli v poltrdih sirih : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : I. Sulič. [Dostopano 8 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=123660
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The content of salt in the semi-hard Slovenian cheeses : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Določevanje fitinske kisline in fosfatov v ekstraktih fermentirane moke
  2. Analytical methods for determination of phytic acid and other inositol phosphates
  3. Določevanje fitinske kisline in železa v stročnicah
  4. Določevanje metilsulfonilmetana v prehranskih dopolnilih s plinsko kromatografijo
  5. Oleinska kislina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Validacija metode določanja kationov v pitnih vodah z ionsko kromatografijo
  2. Določevanje vsebnosti dušikovih in žveplovih spojin v zraku z ionsko kromatografijo
  3. Določanje anionov v realnih vzorcih z ionsko kromatografijo
  4. Določanje anionov z ionsko kromatografijo
  5. Merilna negotovost pri določanju anionov z ionsko kromatografijo

Nazaj