Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Stabilnost pakiranih ohlajenih delikatesnih solat različne sestave : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Uršič, Suzana
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(547,33 KB)
MD5: 1654C43E2717DC19C0031DDBD4E39B4A
PID:
20.500.12556/rul/71b7839f-8653-4d6a-b016-eb0147843d52
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
delikatesne solate
,
pakiranje
,
modificirana atmosfera
,
senzorične lastnosti
,
kemijska sestava
,
energijska vrednost
,
obstojnost
,
mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Uršič]
Leto izida:
2007
Št. strani:
IX, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1236
UDK:
641.83:621.798:579.24:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:
3380856
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1904
Število prenosov:
332
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Stability of packaged refrigerated different delicatessen salads : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
delicatessen salads
,
French vegetable salad
,
light salad
,
American salad
,
packaging
,
modified atmosphere packaging
,
sensory properties
,
chemical composition
,
calorific values
,
stability
,
microbiological quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj