Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovost sirov gavda na slovenskem trgu : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Zaletelj, Karmen
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Mohar Lorbeg, Petra
(
Komentor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,53 MB)
MD5: 6CB13644429B8A853E36F0C849EB7C0B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
siri
,
gavda
,
kakovost
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Zaletelj]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 37 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123595
UDK:
637.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
3783304
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1680
Število prenosov:
93
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality of Gouda cheese on Slovenian market : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj