Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv ekstraktov oljčnih listov in ognjiča na izkoristljivost hranil in energije pri piščancih : magistrsko delo, magistrski študij - 2. stopnja
ID
Leskovec, Jakob
(
Avtor
),
ID
Salobir, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rezar, Vida
(
Komentor
),
ID
Terčič, Dušan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(644,14 KB)
MD5: AF2F76E805D7ECEE2DEB6E7B26131945
PDF - Priloga,
prenos
(7,11 KB)
MD5: B3DC0635EE2028887EA6C5CD120CFE4A
Opis: Popravki
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
pitovni piščanci
,
prehrana živali
,
oljčni listi
,
ognjič
,
hranila
,
energija
,
izkoristljivost
,
magistrske naloge
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Leskovec]
Leto izida:
2015
Št. strani:
IX, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123532
UDK:
636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
3614088
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1306
Število prenosov:
207
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of olive leaves and marigold extracts on utilization of nutrients and energy in broilers : M. Sc. Thesis, Master Study Programmes
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj