izpis_h1_title_alt

Aditivi v živilih - prednosti in tveganja
ID Poklar Ulrih, Nataša (Urednik), ID Abramovič, Helena (Urednik), ID Cigić, Blaž (Urednik), ID Pogačnik da Silva, Lea (Urednik), ID Prislan, Iztok (Urednik), ID Skrt, Mihaela (Urednik), ID Šegatin, Nataša (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,06 MB)
MD5: E32BD2A4BD95E65C55FBEF3FBD0F63F6

Izvleček
Zbornik vsebuje prispevke o aditivih, njihovi uporabi, prednostih in slabostih.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:aditivi, dodatki, živilska tehnologija, vrste, uporaba, ocena tveganja, zdravje, regulativa
Vrsta gradiva:Zbornik
Tipologija:2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2017
PID:20.500.12556/RUL-122531 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.022.3(082)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-14-6
URN:URN:NBN:SI:doc-2CY2O8OX
COBISS.SI-ID:290576896 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:1800
Število prenosov:240
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Food additives - benefits and risks

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj