Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Basic principles of identification of moulds, yeasts and bacteria : instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,99 MB)
MD5: AD3F7354CC8F83A7F4CDCADB7A173C3C
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotechnical Faculty, Department of Food Technology
Leto izida:
2016
PID:
20.500.12556/RUL-122524
UDK:
579.67(075.8)(076.5)
COBISS.SI-ID:
5008760
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
868
Število prenosov:
73
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
plesni
,
kvasovke
,
bakterije
,
identifikacija
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj