Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv kislega testa na kakovost toasta : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kušar, Nataša
(
Avtor
),
ID
Plestenjak, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(586,05 KB)
MD5: 4245F32845C2518FCAB9B694F44E6F7D
PID:
20.500.12556/rul/5e29ff33-a05e-49c7-a03e-1fb53cb67dc8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekovski izdelki
,
kislo testo
,
toast
,
mlečnokislinske bakterije
,
kislinska stopnja
,
vrednost pH
,
senzorične lastnosti
,
plesni
,
trajnost svežine sredice toasta
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 73 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1212
UDK:
664.66.002:543.9:539.53:579.67
COBISS.SI-ID:
3202936
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2969
Število prenosov:
393
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of sourdough on toast bread quality : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
bakery products
,
sourdough
,
toast bread
,
lactic acid bacteria
,
acidity level
,
pH value
,
sensory properties
,
moulds
,
shelf life
,
freshness
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj