izpis_h1_title_alt

Vpliv kislega testa na kakovost toasta : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kušar, Nataša (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (586,05 KB)
MD5: 4245F32845C2518FCAB9B694F44E6F7D
PID: 20.500.12556/rul/5e29ff33-a05e-49c7-a03e-1fb53cb67dc8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kislo testo, toast, mlečnokislinske bakterije, kislinska stopnja, vrednost pH, senzorične lastnosti, plesni, trajnost svežine sredice toasta
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-1212 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.66.002:543.9:539.53:579.67
COBISS.SI-ID:3202936 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2427
Število prenosov:379
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of sourdough on toast bread quality : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, sourdough, toast bread, lactic acid bacteria, acidity level, pH value, sensory properties, moulds, shelf life, freshness

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj