Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv škrobnega gela na sproščanje komercialne jagodne arome : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Domjan, Lidija
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(685,05 KB)
MD5: 5A2615C26BB86FE17B774ADD850CB00F
PID:
20.500.12556/rul/132f1b1f-1ce6-4b1d-8d0b-50ea92083867
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
koloidi
,
želirna sredstva
,
škrob
,
škrobni geli
,
hidrokoloidi
,
zadrževanje jagodne arome
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 52 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1201
UDK:
664.002.3:664.2:544.7
COBISS.SI-ID:
3191160
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2172
Število prenosov:
328
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of starch gel on releasing commercial strawberry aroma : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
colloids
,
gelling agents
,
starch
,
starch gels
,
hydrocolloids
,
retention of strawberry aroma
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj