izpis_h1_title_alt

Karakterizacija akacijevega, cvetličnega in kostanjevega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Novak, Jasmina (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (483,49 KB)
MD5: D2811E250E491C4EE53D5116BF1A36F6
PID: 20.500.12556/rul/6e823abd-5b34-42e5-a16f-69fb92a7fa54

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, slovenski med, akacijev med, cvetlični med, kostanjev med, vsebnost vode, vsebnost saharoze, vsebnost skupnih kislin, vsebnost prostih kislin, vsebnost laktonov, vrednost pH, diastazno število, specifična elektrolitska prevodnost, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 58 f.
PID:20.500.12556/RUL-1197 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3189880 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2192
Število prenosov:444
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of acacia, floral nad chestnut honey : : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, Slovenian honey, acacia honeys, floral honeys, chestnut honeys, content of water, content of sucrose, content of total acids, content of free acids, content of lactones, pH value, diastase number, electrical conductivity, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj