izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Hrastar, Robert (Avtor), ID Kač, Milica (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košir, Iztok Jože (Komentor), ID Plestenjak, Andrej (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,01 MB)
MD5: AA5EADF8ED35512E5FC9A41A5CF8C172

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, ksantohumol, alfa-kisline, beta-kisline, polifenoli, prenilflavonoidi, sorte, c. Aurora, c. Bobek, c. Celeia, c. Savinjski golding, c. Magnum, rastišče, HPLC, KVH-TE, HSI, briketi 90, kemometrične analize
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [R. Hrastar]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 72 f.
PID:20.500.12556/RUL-119021 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.791:543.653
COBISS.SI-ID:3217016 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1730
Število prenosov:120
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cultivar and growing area on the content of xanthohumol in hops : graduation thesis, university studies
Ključne besede:hops, xanthohumol, alpha acids, beta acids, polyphenols, prenylflavonoids, cultivars, c. Aurora, c. Bobek, c. Celeia, c. Savinjski golding, c. Magnum, growing area, HPLC, KVH-TE, HSI, pellets 90, chemometrical analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj