Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Obstojnost vitaminov in skupni antioksidativni potencial v sadno-žitni rezini : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Žvokelj, Matej
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Komentor
),
ID
Hribar, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(652,74 KB)
MD5: 721FE79DE59C5EE590F2021C1B4756C1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadno-žitne rezine
,
konditorski izdelki
,
antioksidanti
,
aditivi
,
vitamin C
,
vitamin E
,
lutein
,
obstojnost vitaminov
,
antioksidativni potencial
,
Maillardova reakcija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Žvokelj]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 62 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119003
UDK:
664.68.016.022.3:577.16:542.943.78
COBISS.SI-ID:
3596920
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1109
Število prenosov:
118
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Vitamin stability and total antioxidative potential in fruit-cereal bar : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fruit-cereal bars
,
confectionery products
,
antioxidants
,
additives
,
vitamin C
,
vitamin E
,
lutein
,
vitamin stability
,
antioxidative potential
,
Maillard reaction
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj