izpis_h1_title_alt

Vpliv prekinjene hladne verige na senzorične lastnosti in obstojnost ohlajenih gotovih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Žbogar, Tanja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,26 MB)
MD5: 34BF5387A0C872DC06CD61C560F48181

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem, testenine z mesno omako, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, obstojnost gotovih jedi, skladiščenje, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost, prekinjena hladna veriga
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Žbogar]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 46 f.
PID:20.500.12556/RUL-118970 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.52+664.91.03:621.798:579.24:543.92
COBISS.SI-ID:4204152 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1441
Število prenosov:107
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of cold chain interruption on sensory quality and shelf life of chilled ready-to-eat foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ready-to-eat foods, chicken steak in mushroom sauce with rice, pasta with meat sauce, meat balls in tomato sauce with mashed potato, shelf life, storage, sensory properties, microbiological quality, cold chain interruption

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj