izpis_h1_title_alt

Primernost sistema FOODLAB za analize mleka in mlečnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rusjan, Petra (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (458,27 KB)
MD5: 68F4F659252C6EBD21E28973595A03FD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:analizne metode, referenčne analize, hitre analize, sistem FOODLAB, mleko, sir, surovo maslo, sečnina, kloridi, proste maščobne kisline, spektrofotometrične metode, primerjava metod, ujemanje rezultatov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Rusjan]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-118965 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.42:637.1/.3.04
COBISS.SI-ID:4238968 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1028
Število prenosov:101
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Suitability of FOODLAB system for analysis of milk and dairy products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:analytical methods, reference analysis, rapid analysis, FOODLAB system, milk, cheese, butter, urea, chlorides, free fatty acid, spectrophotometric methods, comparison of methods, matching results

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj