Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih hidrokoloidov na teksturne lastnosti mesne emulzije : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Lojevec, Igor
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Korošec, Mojca
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(796,08 KB)
MD5: 86124A28092F15DC23E435FCDC074E57
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesna emulzija
,
aditivi
,
fosfati
,
hidrokoloidi
,
škrob
,
karagenan
,
ksantan
,
tekstura
,
barva
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Lojevec]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 50 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118943
UDK:
637.52:664.9.022:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4422008
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1070
Število prenosov:
109
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of different hydrocolloids on texture profile of meat emulsions : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat emulsions
,
additives
,
phosphate
,
hydrocolloids
,
starch
,
carrageenan
,
xanthan
,
texture
,
colour
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj