izpis_h1_title_alt

Protimikrobna aktivnost ekstrakta Alpinia katsumadai v mletem mesu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Gorenc, Teja (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,08 MB)
MD5: 641E572A6F8CD43DE3EDE330E45172B8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogene bakterije, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni, protimikrobne snovi, rastlinski ekstrakti, Alpinia katsumadai, EGKG, bakterijski koktail, protimikrobna aktivnost, inhibicija rasti, mleto meso, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Gorenc]
Leto izida:2015
Št. strani:XIV, 56 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118936 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67+579.24:547.9:637.514.5
COBISS.SI-ID:4530808 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1122
Število prenosov:97
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of Alpinia katsumadai extract in minced meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni, antimicrobial compounds, plant extracts, Alpinia katsumadai, EGKG, bacterial cocktail, antimicrobial activity, growth inhibition, minced meat, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj